tirsdag 7. juli 2009

"De fem guttene er av utenlandsk opprinnelse"

Tragedien vokser....

Nok en gang opplever uskyldige nordmenn grov livsødeleggende kriminalitet med bakgrunn i importert ukultur.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=567685

En ung jente har blitt voldtatt av 5 unge gutter.

Hvorvidt det er kurdiske eller somaliske gutter sier artikkelen ingenting om, men det er neppe andre folkegrupper under mistanke her.

HVA GJØR DISSE PRIMITIVE MENNESKENE I LANDET MITT?

KAST DEM UT, JEG GARANTERER AT NÆRMERE UNDERSØKELSER VIL VISE AT FORELDRENE DERES HAR KOMMET TIL NORGE VED HJELP AV TRIKSING OG FJUSK.

Det finnes ingen internasjonal rett som sikrer enhver som juger godt nok retten til å flytte til Norge.

5 kommentarer:

  1. Helt ening med deg. Det virker som politiet er mer interessert i å ivareta voldtekstforbryterne i denne saken. De tør jo ikke engang nevne at forbrytelsen skjedde på Lørenskog.

    Men hvis foreldrene til disse guttene kaller norske jenter for horer for at de ikke kler seg etter koranen, ja da kan man forstå hvorfor det skjer slike voldtekter.

    SvarSlett
  2. En forferdelig stygg sak dette, men ikke overraskende. Dette er desverre blitt helt daglig kost. Og nok en gang er det "utenlandske" - les: muslimske - gutter som står bak. Men dette er prisen den norske befolkningen må betale for det flotte fargerike fellesskapet, og når eliten som har påtvunget oss dette forteller oss at såpass må vi tåle, så har de helt sikkert rett. Det er en liten pris å betale for å få leve i en multikulturell, fargerik verden der det ikke finnes noen absolutte standarder for rett og galt, og at en annen kultur er noe vi dumme nordmenn ikke har rett til å dømme eller uttale oss om.

    SvarSlett
  3. utrolig tragisk å sette din egen rase over andres.. Særlig når du skal få det ut av en sak som ikke hadde noe med det du prøvde å få frem å gjøre.
    Det er vel folk med slike meninger som gjør at 'innvandring' får et negativt syn.
    Syns det er sykt egoistisk tankegang.

    SvarSlett
  4. Egoistisk? Er det virkeli egoistisk å ta vare på sine egne? Gang på gang ser vi det samme igjen!! Og dem blir belønnet med hotell og gratis utdanning.. For mine og dine penger.. Jommen sa eg egoistisk... Gjør med dem som dem som har bestemt i sitt eget land; la dem dingle!

    SvarSlett
  5. til Hannepai

    jeg setter ikke min rase over andres. har jeg skrevet ett eneste ord om rase? svart, hvit, gul, vi er alle like verdifulle og til tross for etniske ulikheter har vi i sum likeverdige kvaliteter.

    men kultur, det er noe helt annet!

    ingen, absolutt ingen, inkludert du, mener at alle kulturer er likeverdige. SVere som tror de mener det, bare få dem til å snakke om den kultur som de tror at Frpere har. da skal du høre mye stygt.

    verden er stor - det er ikke riktig å blande kulturer som aldri før har vært blandet, uten at det er klokskap og styring av prosessen.

    kurdiske og somaliske kulturer i vår tid springer ut av store vansker og mistro mellom grupper i egne land - kommer de til det ekstremt naive Norge, mangler de mekanismer som holder dem på plass. og når de lærer av foreldre, voksne, imamer at europere er skitne vantro - er det ikke mye som skal til før rasistiske overgrep mot nordmenn begås.

    for det er det dette er: ekstremt grov rasisme

    SvarSlett