onsdag 5. august 2009

Ikke så sikker....

... på at Skah er så slem som VG og andre vil ha det til.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556303
en artikkel hvor Skah tar til motmæle.

Denne saken lukter, den lukter billig journalistikk. Et drama hvor påstandene presenteres fra hver part, slik at nysgjerrigheten vår holdes oppe, men samtidig bearbeides vi sakte til å skjønne hvem som er snill og hvem som er slem.

Dette er en sak hvor mor har stor interesse av at hele folket står på hennes side - siden det er gode muligheter for at internasjonal lov og diplomati har blitt brutt. Det pågående karaktermord på Skah synes godt regissert. Hvis værhanen og spyttslikkeren Støre har hele folket bak seg har han den evertebrate politikerens substitutt for ryggrad.

Klart bildet kan være omtrent slik mor sier, men det er all grunn til å være på akt for å velge side for tidlig her.

Norge er et land som systematisk bryter fedres rettigheter - Norge er dømt i Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg 3 ganger for ulike kriminelle overgrep mot borgere som ikke er skyld i annet enn å være menn.

Det sinnet som tusenvis av fedre opplever i møtet med det kvinnokratiske nettverket av barnehjelpere springer ut av urinnstinktene våre. Og kræsjer med feministnazismen.

Skah løper fort, han er kanskje ikke en virtuos med ord, eller en som alltid legger bånd på seg når kvinnokratene sitter klare til å fange opp det minste feiltrinn. Men kanskje han egentlig bare er en mann som har blitt far og kjemper en fortvilet kamp mot det kalde barnesystemet vi har i Norge.

Til opplysning: Jeg er mann, og far. Jeg har selv indirekte blitt uthengt i VG i samband med barnebortføringsproblematikken. Jeg har erfart at journalister i VG er kalde og upresise. Jeg har altså erfart at det du leser i VG kan være usant.

Enda ett eksempel i http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=556110 hvor vi får vite at Skah ikke møtte opp i et rettslig berammingsmøte i Rabat. Leser du artikkelen nøye, er det intet som tyder på at Skah har unnlatt å møte til noe han pliktet - hans advokat var der, noe som er mer enn nok. Alt legges opp til et karaktermord på Skah.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar