onsdag 5. august 2009

Somaliere - alt er galt!

Det er helt klart noe spesielt med somaliere i vår tid.
  1. Deres hjemland er ett av verdens minst vellykkede
  2. De representerer den minst vellykkede innvandrergruppen til Europa
  3. De er overrepresentert med negative nyheter
  4. De har ekstreme rusproblemer (khat)
  5. De har en kultur for vold og overgrep
  6. De scorer lavest i verden for IQ (kulturbetinget - Nasjonsmord mener at etnisitet er uinterressant for å forklare menneskelige kvaliteter)
  7. Ingen liker dem, enten det er nabofolk, andre afrikanere eller europeere
  8. Det finnes knapt én eneste berømt somalier innen kultur, vitenskap eller sport (Iman er ingen kulturperson, hun er modell)

Somaliere har ødelagt eget land, og krever i vår tid rett til å innvandre i hopetall til Europa, hvor de fortsetter å ødelegge: de oppviser grove fordommer mot hvite, vold mot hvite, voldtekter og kriminalitet. Og omtrent de eneste som får seg jobb, har som arbeidsoppgave å hjelpe somaliere uten jobb.

Og oppå alt dette, de utkjemper selvfølgelig hellig krig... For det er der khattyggende analfabeter har funnet ut at roten til alle problemer ligger: For lite islam.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1655307/svenska-man-tranas-av-terrorgrupper

Skal vi våkne opp snart, og innse at vi må differensiere våre holdninger til innvandrere? Noen passer hos oss, andre ikke. All erfaring viser at somaliere ikke passer inn i det norske samfunnet, de må

massedeporteres.

De må ut av Norge, ut av Europa! Det skulle ikke være vrient å gjøre i henhold til gjeldende lovverk - bare begynn å dobbelkontrollere hvem som har løyet om identitet, påstått forfølgelse, slektskap, alder... Skulle ikke ta mange måneder før den somaliske befolkningen i Norge var betraktelig redusert.

Kan de sendes hjem? Jupp, Somaliland, denne selverklærte staten i nordvest er fredelig og trygg for sine innbyggere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar